top of page

Kom igång

Att sälja kaffe och te är enkelt.

Här är våra 5 försäljningssteg.

4. Beställ

Webshoppen har automatiskt sammanställt all försäljning som gjorts via den. Sammanställ all manuell försäljning som skett via formulär eller lappar. När ni är redo att lägga order gör ni det enkelt genom att mejla oss. Vi rostar sedan kaffet och levererar ut det till er inom en vecka eller enligt överenskommelse.

5. Dela ut kaffet till kunderna

Tillsammans med produkterna levereras miljövänliga papperspåsar som ni kan leverera varorna i. Dela ut påsarna och ta betalt från kunderna. Betalningen sker enklast via swish till respektive klassmedlem som sedan sammanställer och för över pengarna till den ansvarige.

1. Beställ hem ert försäljningspaket

Beställ hem vårt startpaket med allt material ni behöver för att inleda försäljningen. Försäljningspaketet har ni hemma inom 1-3 vardagar.

2. Dela ut materialet

Dela ut försäljningsmaterialet till alla familjer som ska sälja. Varje klass får samtidigt en unik webshopslänk som era kunder enkelt beställer produkter från.

3. Inled försäljningen

Nu är det dags att börja sälja. Publicera er webshopslänk på era sociala medier, knacka på hos grannarna och berätta för släkten att det nu finns gott kaffe och te att beställa hem. En typisk försäljning brukar vara ungefär 2 veckor - 1 månad. 

Beställ ert startkit

Fyll i formuläret för att beställa ert startkit och inleda försäljningen. Vi kontaktar er i samband med detta för att bekräfta uppgifterna samt för att starta igång er unika webshop.

Det går även bra att ringa oss eller mejla oss direkt:

08-715 88 00

Tack för din beställning. Vi levererar ut ert startpaket inom 1-3 dagar.

bottom of page